Finnclean

Puhtausala ja liikunnan ammattilaiset kokoontuvat maaliskuussa Tampereella

Tiedote  19.01.2023

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finnclean ja pohjoismaiden laajimmat liikunta- ja hyvinvointialan messut Gymtec & Sportec järjestetään 15.–16. maaliskuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finncleanissa puhuttaa alan rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus, Gymtec & Sportec kokoavat yhteen monta lajia ja yhteisen sydämen. Maksuton rekisteröityminen tapahtumiin on avoinna.  

Finnclean 2023 tarjoaa uudenlaisen ajattelun, tulevaisuuteen katsovaa puhtautta. Poikkeusaikojen johdosta neljän vuoden tauon jälkeen järjestettävä puhtausalan kansainvälinen ammattimessutapahtuma kokoaa osaajat yhteen ajankohtaisten asioiden ja uusimpien ratkaisujen äärelle. Samaan aikaan järjestettävä Gymtec ja Sportec luo alustan liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan ammattilaisille kohdata alan uusimpien virtauksien ja tuotteiden liikkeessä. Pohjoismaiden laajimmat liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut kirittävät yhteen monta lajia – ja yhteisen sydämen.

Finnclean ja Gymtec & Sportec tarjoavat kävijöilleen maksuttoman sisäänpääsyn rekisteröitymällä: finnclean.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/ ja liikuntapaikkamessut.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/.

Finnclean: rohkea muutos – puhdas tulevaisuus

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut, kooten yhteen alan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat. Maaliskuun tapahtumassa puhuttaa rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus, näkökulminaan aika, vastuu ja tila. Puhtauden ja sen ylläpidon merkitys ei ole koskaan ollut yhtä suurta koko maailmassa. Samalla myös puhtausalan tuulissa puhaltaa suuri murros, johon on rohkeasti kuljettava. Aika nostaa esiin teknologian kehityksen ja ihmisen hyvinvoinnin, vastuu kertoo niin ympäristön kestävästä kehityksestä kuin ihmisoikeuskysymyksistä ja siivottava tila muuttaa muotoaan yhteiskunnan muutoksessa.

– Viime vuosien poikkeuksellinen pandemia-aika nosti hygienian ja puhtausalan merkityksen uusiin korkeuksiin. Ehkä ajankohtaisempana kuin koskaan, nyt on aika tulla alan ykkösmessuille päivittämään tuotteet, tekniikat ja ratkaisut uusimpiin – myös peräti neljän vuoden tauon jälkeen! Lämpimästi tervetuloa puhtausalan kirkkaimpaan messutapahtumaan, Finncleaniin, toivottaa projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Finnclean järjestetään yhteistyössä SSTL Puhtausala ry:n kanssa. Tutustu tapahtumaan: finnclean.fi/fi/kavijalle/mika-on-finnclean/.

Gymtec & Sportec: monta lajia – yhteinen sydän

Liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset kokoontuvat yhteen jälleen maaliskuussa alan odotetussa Gymtec & Sportec – tapahtumakokonaisuudessa. Messujen teemana loistaa yhteen saattava Monta lajia – yhteinen sydän. Gymtec & Sportec avaa mietteitä lajien ja liikkujien kirjoon huippu-urheilusta harrastajiin, sekä tarpeiden sulavaan yhteensovittamiseen. Liikunnan yhdenvertaisuus nousee yhä merkittävämpään rooliin nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtumassa puhuttaa myös energian hinta liikuntapaikoilla ja tilojen mahdollisuudet kohottaa tai monipuolistaa käyttöastettaan.

– Terveysliikunnan arvo on viime vuosina kasvanut entisestään ja sen rooli nähdään vankkana ihmisen kokonaishyvinvoinnille. Uusimmat palvelut tulevat yhä lähemmäs kuluttajaa ja vastuullisuus tuotteissa sekä tekemisessä on olennainen osa, myös liikuntapaikkarakentamisessa. On suuri ilo saada yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjota maaliskuussa ajankohtainen kattaus liikuntaa ja hyvinvointia, sanoo Siurola.

Gymtec & Sportec järjestetään yhteistyössä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n sekä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen kanssa. Tutustu tapahtumaan: liikuntapaikkamessut.fi/fi/.

 

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut. Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaisia verkostoitumaan sekä tutustumaan uusimpiin ratkaisuihin. Finnclean järjestetään yhteistyössä SSTL Puhtausala ry:n kanssa. Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta ja varustelusta sekä ylläpidosta ja saneerauksesta. Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia. Gymtec & Sportec järjestetään yhteistyössä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n sekä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen kanssa.

LISÄTIEDOT: finnclean.fi/fi/, #finnclean #puhtausala #puhdastulevaisuus
liikuntapaikkamessut.fi, #gymtec #sportec #yhteinensydän
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Sami Siurola, Gymtec & Sportec -projektipäällikkö, p. 040 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081