Finnclean

Miksi messuille?

Koko alan yhdistävä tapahtuma

Finnclean on kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset kahden vuoden välein.

94% kävijätyytyväisyys

 

#Finnclean

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma tuo Tampereelle puhtauden ammattilaiset ja asiantuntijat. Esillä on laitteisto, välineistö ja uutuudet. Lisäksi tapahtuma pitää sisällään paljon työnäytöksiä ja konkreettisia esimerkkejä.

Kohtaamisten aika on täällä –  tapahtuma on entistä ajankohtaisempi

Poikkeusvuosi on nostanut siivous- ja puhtausalan merkityksen uusiin mittasuhteisiin. Hygienian ja siivouksen rooli on ihmisen hyvinvoinnille olennainen.

Puhtausalaan keskittyvä tapahtuma ei ole koskaan ollut sisällöltään merkittävämpi, olethan jo mukana?

Varaa osasto Hinnasto


Ajankohtainen teema puhuttaa

Puhtauden ja sen ylläpidon merkitys ei ole koskaan ollut yhtä suurta koko maailmassa.

Tapahtuma tarjoaa ajatuksia myös ekologisiin kulutusvalintoihin kuten ympäristömyönteisten kemikaalien hyödyntämiseen ja tuotannosta syntyvien jätteiden kierrättämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Lue lisää


Runsaasti käytännönläheistä ohjelmasisältöä

Tapahtumassa tullaan näkemään monipuolista, alaa puhuttavaa ohjelmasisältöä. Myös näytteilleasettajat voivat pitää omia työnäytöksiä osastoillaan, konkreettiset tuotedemot ovat tehokas keino esitellä tuotevalikoimaa.

Koeajorata

Halliin rakennetaan suuri koeajorata, jossa kävijät pääsevät tarttumaan erilaisten laitteiden ja koneiden ohjaimiin aivan itse.

Varaa osasto Kävijäprofiili


Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä Varaa osasto