Finnclean

Miksi messuille?

Koko alan yhdistävä tapahtuma

Finnclean on kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset yhteen kahden vuoden välein.

94% kävijätyytyväisyys

 

#Finnclean

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma tuo Tampereelle puhtauden ammattilaiset ja asiantuntijat. Esillä on laitteisto, välineistö ja uutuudet. Lisäksi tapahtuma pitää sisällään paljon työnäytöksiä ja konkreettisia esimerkkejä.

Kohtaamisten aika on täällä –  tapahtuma on entistä ajankohtaisempi

Poikkeusvuosi on nostanut siivous- ja puhtausalan merkityksen uusiin mittasuhteisiin. Koskaan puhtauden ylläpidolla ei ole ollut yhtä suurta merkitystä koko yhteiskunnalle.

Puhtausalaan keskittyvä tapahtuma ei ole koskaan ollut sisällöltään merkittävämpi, olethan jo mukana?

Varaa osasto Hinnasto


Ajankohtainen teema puhututtaa

Kevään 2023 tapahtuman teema on puhtausalan kestävä kehitys ja tulevaisuus. Teeman kautta syvennytään tarkastelemaan kestävän kehityksen taloudellista, ekologista, sosiaalista ja kulttuurista puolta.

Tapahtuma tarjoaa näkökulmia muun muassa ekologisiin kulutusvalintoihin kuten ympäristöystävällisten kemikaalien hyödyntämiseen ja tuotannosta syntyvien jätteiden kierrättämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Lue lisää


Runsaasti käytännönläheistä ohjelmasisältöä

Tapahtumassa tullaan näkemään demoja ja työnäytöksiä. Myös näytteilleasettajat voivat pitää omia näytöksiä osastoillaan, konkreettiset tuotedemot ovat tehokas keino esitellä tuotevalikoimaa.

Koeajorata

Halliin rakennetaan suuri koeajorata, jossa kävijät pääsevät tarttumaan erilaisten laitteiden ja koneiden ohjaimiin aivan itse.

Varaa osasto Kävijäprofiili


Mitä muuta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan samaan aikaan jälleen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaisten Gymtec & Sportec.


Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä Varaa osasto