Finnclean

Miksi messuille?

Koko alan yhdistävä tapahtuma

Finnclean on kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset yhteen kahden vuoden välein.

94% kävijätyytyväisyys

 

#Finnclean

Pohjoismaiden suurin ja merkittävin puhtausalan tapahtuma tuo Tampereelle puhtauden ammattilaiset ja asiantuntijat verkostoitumaan sekä tutustumaan uusimpiin tuotteisiin ja tuoreimpiin ratkaisuihin.

Esillä on laitteisto, välineistö ja uutuudet. Lisäksi tapahtuma pitää sisällään paljon työnäytöksiä ja konkreettisia esimerkkejä.

Viimeksi Finnclean PRO

Finnclean järjestetään erilaisina versioina kahden vuoden välein. Suurempi messutapahtuma Finnclean nähtiin viimeksi vuonna 2017 ja se veti ennätykselliset 154 näytteilleasettajaa kaikkiaan kuudesta eri maasta. Pienemmän mittakaavan koulutus- ja seminaaritapahtuma Finnclean PRO koettiin vuonna 2019.

Varaa osasto Hinnasto


Ajankohtainen teema puhututtaa

Ensi kevään tapahtuman teema on puhtausalan kestävä kehitys ja tulevaisuus. Teeman kautta syvennytään tarkastelemaan kestävän kehityksen taloudellista, ekologista, sosiaalista ja kulttuurista puolta. Tapahtuma tarjoaa näkökulmia muun muassa ekologisiin kulutusvalintoihin kuten ympäristöystävällisten kemikaalien hyödyntämiseen ja tuotannosta syntyvien jätteiden kierrättämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Lue lisää


Runsaasti käytännönläheistä ohjelmasisältöä

Tapahtumassa tullaan näkemään demoja, työnäytöksiä ja mahdollisuuksia kokeilla itse. Myös näytteilleasettajat voivat pitää omia näytöksiä osastoillaan, sillä Finnclean kannustaa testaamaan ja kokeilemaan!

Koeajorata ja demohuoneet

Halliin luodaan myös suuri koeajorata, joten kävijät pääsevät tarttumaan erilaisten laitteiden ja koneiden ohjaimiin. Aiemmista tapahtumista tuttua rataa on palautteiden perusteella kehitetty vielä toimivammaksi, joten testaaminen on entistä sujuvampaa!

Lisäksi tapahtumaan tullaan rakentamaan kaksi demohuonetta oppilaitosten toteuttamia työnäytöksiä varten. Demoalueina toimivat koululuokka ja hoivakodin huone saniteettitiloineen.


Mitä muuta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan samaan aikaan jälleen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaisten Gymtec & Sportec.


Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä Varaa osasto