Finnclean

24.–25.3.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Finnclean

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut.

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Miksi messuille? › Varaa osastosi ›

Koe puhtaus kestävällä tavalla

Puhtausalan ykkösmessut keräävät jälleen yhteen alan ammattilaiset ja tulevaisuuden taitajat 24.–25. maaliskuuta 2021. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä kaksipäiväisessä Finnclean-messutapahtumassa on ensi keväänä teemana puhtausalan kestävä kehitys ja tulevaisuus.

Finnclean-messuilla kävijät pääsevät hyppäämään siivousalan toimivimpien koneiden ohjaksiin, kun messuhalliin rakentuu suuri koeajorata, jolla kurvaillessa laitteet tulevat konkreettisesti tutuiksi! Lisäksi messukävijöille tarjoutuu mahdollisuus upottaa kätensä saveen ja oppia demohuoneiden avulla uutta kestävän kehityksen mukaisesta puhtauden ylläpidosta.

Puhtausalan ykköstapahtuma yhdistää osaajat

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia. Messut tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda konktakteja alan kovimpien tekijöiden kanssa sekä tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Kahdenpäivän aikana esillä on runsaasti laitteistoa ja koneita sekä alan uutuuksia. Lisäksi messuhalliin rakentuvalla koeajoradalla ja demohuoneissa pääsee testamaan laitteiden ja tuotteiden toimivuutta käytännössä.

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

SSTL Puhtausala ry

#Finnclean2021