Finnclean

3.–4.11.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Finnclean

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut.

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Miksi messuille? › Varaa osastosi ›

Tampereen Messut siirtää lisää tapahtumiaan keväältä 2021

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finncleanin sekä Gymtec & Sportec -liikuntapaikkamessut helmikuulta 2021 marraskuulle 2021 ja Hevoset-messut huhtikuulta 2021 syyskuulle 2021. Finnclean ja Gymtec & Sportec messut oli alun perin tarkoitus järjestää 24.–25.3.2021, mutta nyt ne siirtyvät järjestettäviksi 3.–4.11.2021. Hevoset-messujen uusi ajankohta on 11.–12.9.2021. Siirtopäätösten pääasiallisena syynä on vallitseva koronavirustilanne ja sen vaikutukset messujen ja tapahtumien onnistuneisiin järjestämismahdollisuuksiin.

Puhtausalan ykköstapahtuma yhdistää osaajat

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia. Messut tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda konktakteja alan kovimpien tekijöiden kanssa sekä tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Kahdenpäivän aikana esillä on runsaasti laitteistoa ja koneita sekä alan uutuuksia. Lisäksi messuhalliin rakentuvalla koeajoradalla ja demohuoneissa pääsee testamaan laitteiden ja tuotteiden toimivuutta käytännössä.

Näytteilleasettajana MM.

Alfa-Cleaning Oy Beretta Palvelut Oy Berner Oy / Pro BioBag Finland Oy CC-Tukku Oy Clean Import Oy CWN Direct Eko Eko Solutions Oy Electrolux Professional Oy Esteri Pesulakoneet Oy Etra Oy Finntensid Oy Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy JK Mikrobitekniikka Oy Kemvit Oy Kärcher Oy Labema Oy Makita Oy Metsä Tissue Oyj Miele Oy Net-Foodlab Oy OrboTech Finland Oy Oy Essity Finland Ab Oy Hako Ground & Garden Ab Oy Prevex Ab Oy Sika Finland Ab Pamark Oy Pesulatekniikka Havia Oy Puhdistus Tekniikka TJ Oy Rotator Oy Sinituote Oy Taitotalo Tammiholma Oy VeliMark Oy Vestek Oy Ab VS-Harja Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

SSTL Puhtausala ry

#Finnclean2021