Finnclean

24.–25.3.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Finnclean2021

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut.

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Lue tiedote 28.3.2019 › Katso kuvat! ›

Finnclean PROssa kiinnostivat robotit ja uudet työvälineet

Puhtaanapidon osaajat, liikunta- ja terveysalan asiantuntijat, sekä hankinta-alan ammattilaiset kokoontuivat 27.−28.3.2019 saman katon alle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Finnclean PROssa, Sportec-, Gymtec-, Welltec-messuilla ja sekä Hankintapäivillä vieraili 7809 kävijää ja tapahtumissa oli yhteensä yli 300 näytteilleasettajaa.

Finnclean PROssa kävijöitä kiinnostivat työn digitalisoituminen, robotit sekä sisäilma-asiat ja siivouksessa käytettävät uudet työvälineet ja vedet. Monipuolisessa ohjelmassa puhutti esimiestyö sekä työn mielekkyys ja turvallisuus. Finnclean-messut seuraavan kerran keväällä 2021.

Mobiilisovellus helpottaa messupäiviäsi – lataa valmiiksi

Mobiilisovellus on julkaistu! Tarkastele näytteilleasettajia listana, tee hakuja ja suodatuksia esimerkiksi tuoteryhmien mukaan. Lisäksi voit tehdä omia suosikkilistauksiasi. Sovelluksessa on myös kartta, jossa näet korostettuna valitsemasi näytteilleasettajan osaston sijainnin, kun painat karttaikonia näytteilleasettajan tietosivulla.

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

SSTL Puhtausala ry

#Finnclean2021