Finnclean

3.–4.11.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Finnclean

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut.

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Miksi messuille? › Varaa osastosi ›
Samaan aikaan

Puhtausalan ykköstapahtuma yhdistää osaajat

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia. Messut tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda konktakteja alan kovimpien tekijöiden kanssa sekä tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Kahdenpäivän aikana esillä on runsaasti laitteistoa ja koneita sekä alan uutuuksia. Lisäksi messuhalliin rakentuvalla koeajoradalla pääsee testamaan laitteiden ja tuotteiden toimivuutta käytännössä.

Tampereen Messut siirtää lisää tapahtumiaan keväältä 2021

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finncleanin sekä Gymtec & Sportec -liikuntapaikkamessut helmikuulta 2021 marraskuulle 2021 ja Hevoset-messut huhtikuulta 2021 syyskuulle 2021. Finnclean ja Gymtec & Sportec messut oli alun perin tarkoitus järjestää 24.–25.3.2021, mutta nyt ne siirtyvät järjestettäviksi 3.–4.11.2021. Hevoset-messujen uusi ajankohta on 11.–12.9.2021. Siirtopäätösten pääasiallisena syynä on vallitseva koronavirustilanne ja sen vaikutukset messujen ja tapahtumien onnistuneisiin järjestämismahdollisuuksiin.

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

SSTL Puhtausala ry

#Finnclean2021