Finnclean

15.–16.3.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Finnclean

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut.

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Miksi messuille? › Varaa osastosi ›
Samaan aikaan

Puhtausalan ykköstapahtuma yhdistää osaajat

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia. Messut tarjoavat loistavan tilaisuuden luoda konktakteja alan kovimpien tekijöiden kanssa sekä tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Kahdenpäivän aikana esillä on runsaasti laitteistoa ja koneita sekä alan uutuuksia. Lisäksi messuhalliin rakentuvalla koeajoradalla pääsee testamaan laitteiden ja tuotteiden toimivuutta käytännössä.

Tampereen Messut valmistautuu tapahtumasyksyyn tarkoin turvallisuustoimin

Tampereen Messujen tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Viranomaiset ovat näyttäneet vihreää valoa tapahtumien järjestelyjen jatkamiselle, kun terveysturvallisuus on tarkasti huomioitu ja toimenpiteet sen eteen tehty. Vallitseva koronatilanne aiheuttaa edelleen erilaisia tärkeitä toimenpiteitä, joita tapahtumien turvallinen järjestäminen vaatii.

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

SSTL Puhtausala ry

#Finnclean2021