Finnclean

Mikä on Finnclean?

Puhtausalan ykköstapahtuma

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia verkostoitumaan sekä tutustumaan uutuustuotteisiin ja -ratkaisuihin.

24.–25.3.2021

 

#Finnclean

Alan merkittävin tapahtuma tuo Tampereelle puhtauden ammattilaiset ja asiantuntijat. Kahden päivän aikana nähdään uusimmat tuotteet, ja tuoreimmat ratkaisut sekä keskustellaan tulevaisuuden näkymistä.

Finnclean järjestetään erilaisina versioina kahden vuoden välein. Suurempi messutapahtuma Finnclean nähtiin viimeksi vuonna 2017 ja koulutus- ja seminaaritapahtuma Finnclean PRO koettiin vuonna 2019.

Tilaa uutiskirje


Kokeile ja testaa

Tapahtuman ohjelmasisältö tulee olemaan käytännönläheistä, sillä mukana on paljon demoja, työnäytöksiä ja oikeita esimerkkejä. Aiemmista tapahtumista tuttu koeajorata kutsuu testaamaan uusimpia puhtausalan laitteita ja koneita. Rataa on kehitetty saatujen palautteiden perusteella, joten kurvailu on entistä sujuvampaa!

Halliin rakennetaan myös kaksi demohuonetta, joissa voidaan demonstroida koululuokan sekä hoivakodin huoneen ja sen saniteettitilojen puhtaanapitoa. Huoneet ja niiden työnäytökset toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa.


Teema 2021

Ensi kevään tapahtuman teema on puhtausalan kestävä kehitys ja tulevaisuus.

Tapahtuma tarjoaa näkökulmia muun muassa ekologisiin kulutusvalintoihin kuten ympäristöystävällisten kemikaalien hyödyntämiseen ja tuotannosta syntyvien jätteiden kierrättämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Lue lisää


Mitä muuta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan samaan aikaan jälleen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaisten Gymtec & Sportec.


Ole menossa mukana!

Tilaa uutiskirje