Finnclean

Mikä on Finnclean?

Puhtausalan ykköstapahtuma

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia verkostoitumaan sekä tutustumaan uutuustuotteisiin ja -ratkaisuihin.

19.–20.3.2025

 

Finnclean ja Gymtec & Sportec ihastuttivat puhtaalla liikkeellä

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finnclean ja pohjoismaiden laajimmat liikunta- ja hyvinvointialan messut Gymtec & Sportec järjestettiin 15.–16. maaliskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finncleanissa puhutti alan rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus, Gymtec & Sportec kiritti yhteen monta lajia ja yhteisen sydämen. Messut katsoivat vankasti kohti tulevaa, ihastuttaen kohtaamisillaan. Tapahtumissa vieraili kahden päivän aikana 5557 kävijää.

Lue tiedote


Rohkea muutos – puhdas tulevaisuus

Puhtauden ja sen ylläpidon merkitys ei ole koskaan ollut yhtä suurta koko maailmassa. Samalla myös puhtausalan tuulissa puhaltaa suuri murros, johon on rohkeasti kuljettava.

AIKA nostaa esiin teknologian kehityksen ja ihmisen hyvinvoinnin, VASTUU kertoo niin ympäristön kestävästä kehityksestä kuin ihmisoikeuskysymyksistä ja siivottava TILA muuttaa muotoaan yhteiskunnan murroksen kirjossa.

Aika.

Teknologia, robotiikka ja digitalisaatio muovaavat puhtausalaa yhä vahvemmin nyt ja tulevaisuudessa. Raaka-aineiden saatavuus ja maailmatilanne aiheuttavat hintojen nousua myös kemianteollisuudessa. Siivouksen ja hygienian merkitys hyvinvoinnille on poikkeusaikojen jälkeen noussut uuteen rooliin. Samalla alan arvostus on myönteisessä murroksessa, koulutus ja rekrytointi​ ovat avainasemassa kohti tulevaa.

Vastuu.

Työperäisen maahanmuuton ihmisoikeudelliset kysymykset puhuttavat ja vaativat oikeaoppista toimintaa ja läpinäkyvyyttä. Työsuhteissa alaa sävyttävät osa-aikaisuus sekä työkykyiset eläkeläiset ja osatyökykyiset tekijät. Ympäristömyönteiset tuotteet ovat nykypäivän normi ja tulevaisuuteen katsova, kyseenalaistamaton valinta. Terveys ja turvallisuus​ ovat alan keskiössä.

Tila.

Hybirityö on muuttanut toimialaa ja siivottavien tilojen monimuotoisuus puhuttaa. Miten jatkossa työkenttä muodostuu, millainen on rakennusten siivottavuus ja ollaanko ammattitaitoisesta työvoimasta valmiita maksamaan? Työnantajan vastuu korostuu turvallisten työolosuhteiden mahdollistamisessa.


Mitä muuta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan samaan aikaan jälleen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaisten Gymtec & Sportec.


Ole menossa mukana!

Tilaa uutiskirje