Finnclean

SSTL Puhtausala ry - tavoitteena tehdä Suomesta maailman siistein ja puhtain maa

Uutinen  07.03.2023

SSTL Puhtausala ry on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta maailman siistein ja puhtain maa. Yli 50-vuotias järjestö auttaa yritys- ja henkilöjäseniään kehittymään ammatillisesti puhtausalalla.

SSTL Puhtausala ry:n toiminnan kulmakivinä ovat osaamisen kehittäminen ja syventäminen, alan innovaatioiden esilletuonti, ammatillisen puhtausalan vaikuttavuuden lisääminen sekä tieteen ja tutkimuksen tukeminen.

SSTL Puhtausala ry:

  • Tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kouluttautumiseen ja kehittymiseen koulutusten, tapahtumien, ammattikirjallisuuden sekä ammattilehden muodossa.
  • Tiedottaa alan asioista mm. Puhtausalan uutiskirjeessä, Puhtausala-lehdessä, jäsentiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.
  • Tarjoaa monipuolista alaan liittyvää neuvontaa. Tietoa alasta löydät verkkosivuiltamme sekä Puhtausala-lehdestä. Voit myös aina ottaa yhteyttä liiton toimihenkilöihin.
  • Tarjoaa runsaasti henkilökohtaisia etuja vapaa-ajalle.
  • Tarjoaa yritysjäsenilleen näkyvyyttä Puhtausalalla.

Toimintansa myötä SSTL Puhtausala ry yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. SSTL Puhtausala ry toimii puhtausalan puolueettomana etujärjestönä ja asiantuntijana; työehtosopimusasiat eivät kuulu SSTL Puhtausala ry:n toimialaan.

SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenet ovat liiton jäseniä joko suoraan tai paikallisten jäsenyhdistysten kautta. Liittoon kuuluu 11 paikallista jäsenyhdistystä sekä valtakunnallinen senioreiden yhdistys. 120 yritysjäsentä edustavat kattavasti puhtausalaa. Liittokokouksia järjestetään vuosittain kaksi. SSTL Puhtausala ry:n edustajat toimivat asiantuntijajäseninä useissa eri puhtausalan kehityshankkeissa.

Siivoussektori Oy on SSTL Puhtausala ry:n omistama osakeyhtiö, joka huolehtii liiton julkaisu-, näyttely- ja koulutustoiminnasta.

 

Tutustu lisää osoitteessa puhtausala.fi