Finnclean

Samaan aikaan Hankintapäivät: esillä modernit kiinteistöpalvelu- ja toimitilaratkaisut

Uutinen  22.02.2019

Yhtä aikaa Finnclean PROn kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toteutetaan uusi Hankintapäivät-tapahtuma. Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja ja eri toimialojen yrityksiä. Kiinteistöpalveluista ja rakennushankkeista vastaavien toimihenkilöiden kannattaa suunnata koulutus- ja messupäivänsä tiimoilta myös Hankintapäiville.

Hankintapäivillä keskustellaan julkishallinnon, kaupunkien ja kuntien eri toimintojen tarpeista ja hankinnoista sekä kehityssuunnitelmista. Yhtenä keskeisenä aiheena on kiinteistöt. Eri toimialojen osaajat esittelevät hankinta-ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille kävijöille monipuolisesti uusia toimitilojen sekä kiinteistötekniikan palvelu- ja tuoteratkaisuja.

Kysyimme kiinteistötekniikkaa ja toimitilaratkaisuja tarjoavilta toimijoilta, millaisista palveluista he ovat kertomassa. Näin vastasivat iLOQn, WasaGroupin ja Teijo-Talojen asiantuntijat:

− Suuri osa julkisten tilojen lukituksesta hoidetaan edelleen mekaanisella lukitusjärjestelmällä, jonka rinnalle on hankittu kallis kulunvalvontajärjestelmä. Järkevämpi ratkaisu olisi iLOQ, jolloin saa sekä digitaalisen lukituksen että kevyen etähallittavan kulunohjausjärjestelmän samassa paketissa, sanoo Teijo Solio iLOQ Oy:stä.

− Esittelemme kunnille Wasa360-konseptin eri yhteistyömahdollisuuksia. Wasa360-hybridikortteli on kuntakeskuksen tai kaupunginosan sykkivä sydän. Korttelissa moderni asuminen, työskentely sekä yksityinen ja julkinen palvelutarjonta sijoittuvat saumattomasti saman katon alle. Hybridikorttelin vahva palvelutarjonta tuo kuntakeskuksen liike-elämään vipinää. Tilatehokkuuden kannalta hybridikortteli on myös edullinen ja hyödyllinen ratkaisu kiinteistöjen käyttäjille, kertoo myyntijohtaja Petteri Saarinen WasaGroup-konsernista.

− Mikäli et ole ennen kuullut ”kävelevistä” rakennusmoduuleista, pysähdy ständillemme, niin kerromme mistä on kyse. Tarjoamme myös tietoa kestävän kehityksen mukaisesta, vähähiilisestä sekä kokonaistaloudellisesti kannattavasta rakentamisesta, vinkkaa markkinointikoordinaattori Helinä Martti Teijo-Talot Oy:stä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Hankintapäivät on hankintatapahtuma julkisen sektorin ammattilaisille. Tapahtuman pääteemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka, it, toimitilat, infra sekä laki ja konsultointi.

Tutustu Hankintapäivien näytteilleasettajiin ja ohjelmaan, ja tule paikan päälle jututtamaan asiantuntijoita!

Tampereen Nuorkauppakamari ja Tampereen Messut Oy järjestävät Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa julkisen sektorin ammattilaisille suunnatun maksuttoman Hankintapäivät-tapahtuman 27-28.3.2019. Samaan aikaan järjestetään myös sekä julkiselle että yksityiselle sektorille painottuvat Finnclean PRO-, Sportec-, Gymtec- ja Welltec -messut.