Finnclean
Finalistit

Puhtausalan ammattilainen 2017 Tarja Vola: "Tämä poiki jo lisätöitä!"

Uutinen  12.05.2017

Vuoden 2017 Puhtausalan ammattilainen -voittajaksi selviytyi Lahdessa Lassila & Tikanojalla työskentelevä laitoshoitaja Tarja Vola. Voittaja ratkaistiin käytännöllisten ja kirjallisten tehtävien perusteella. Raadin perusteluissa todettiin, että varsinaisella alan lähettiläällä ja ammattiaan ylpeydellä edustavalla Volalla on hallussa niin työturvallisuusasiat, ergonomia, vuorovaikutustaidot kuin asiakaslähtöinen asennekin.

– Työpaikkani hoitohenkilökunta ehdotti minua tähän kisaan. Tulin kivalla jännittyneellä asenteella mukaan ja halusin näyttää kykyni ja ammattiosaamiseni puhdistusalalla, voitto tietysti mielessäni. Siivoustyö on minulle hyvin antoisaa ja tämä voitto vahvistaa sitä, että haluan viedä eteenpäin puhdistusalaa ja siivoustyötä. Voitto itse asiassa poiki jo lisätöitäkin eli pääsen opastamaan muita, iloitsee Vola.

Tunnustus on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja kilpailun järjestävät yhteistyössä SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry.

Tutustu kaikkiin finalisteihin tästä.