Finnclean

Koe puhtaus kestävällä tavalla – Finnclean tulee taas

Uutinen  01.04.2020

Puhtausalan ykkösmessut keräävät jälleen yhteen alan ammattilaiset ja tulevaisuuden taitajat 24.–25. maaliskuuta 2021. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä kaksipäiväisessä Finnclean-messutapahtumassa on ensi keväänä teemana puhtausalan kestävä kehitys ja tulevaisuus.

Teeman kautta syvennytään tarkastelemaan kestävän kehityksen taloudellista, ekologista, sosiaalista ja kulttuurista puolta. Tapahtuma tarjoaa näkökulmia muun muassa ekologisiin kulutusvalintoihin kuten ympäristöystävällisten kemikaalien hyödyntämiseen ja tuotannosta syntyvien jätteiden kierrättämiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Finnclean-messuilla kävijät pääsevät kirjaimellisesti hyppäämään siivousalan toimivimpien laitteiden ja koneiden ohjaksiin, kun messuhalliin rakentuu suuri koeajorata, jolla kurvaillessa laitteet tulevat konkreettisesti tutuiksi! Lisäksi messukävijöille tarjoutuu mahdollisuus upottaa kätensä saveen ja oppia demohuoneiden avulla uutta kestävän kehityksen mukaisesta puhtauden ylläpidosta.

Finnclean, 24.–25.3.2021, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Sosiaalisessa mediassa löydät tapahtuman aihetunnisteella #Finnclean

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa käy maaliskuussa muutenkin kova kuhina, sillä samaan aikaan Finncleanin kanssa järjestetään liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden Sportec- ja Gymtec-messut

Lisätiedot: www.liikuntapaikkamessut.fi