Finnclean
Finnclean-messut 2014

Kansainvälinen puhtausala kokoontuu Tampereen Finnclean-messuilla 10.–12.5.

Uutinen  26.04.2017

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut järjestetään 10.–12.5.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Pohjoismaiden suurin ja merkittävin puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean tarjoaa koko puhtausalalle mahdollisuuden puunata ammattitaitoa ja tietämystä tähän päivään. Muuttuvat kohdeolosuhteet, alan digitalisaatio, epidemioihin varautuminen ja uudet tavat toimia ovat messujen keskeisintä sisältöä. Puhtausalan ammattilainen -finaali kisataan perjantaina 12.5. Näytteilleasettajia tapahtumassa on ennätykselliset 154 kuudesta eri maasta.

Digitalisaatio, automaatio ja robotiikka koskettavat myös puhtausalaa ja näihin teemoihin paneudutaan vuodesta 1981 järjestetyillä Finnclean-messuilla toukokuussa. Muita keskeisiä messuteemoja ovat esimerkiksi sisäilma-asiat, uusimmat tekniikat ja välineet sekä ammattitaidon päivittäminen. Viimeksi syksyllä 2014 järjestetyille Finnclean-messuille osallistui yli 8300 puhtausalan ammattilaista.

Messuilla palkitaan perinteisesti Puhtausalan ammattilainen, tunnustus on jaettu vuodesta 2008 lähtien. Kilpailun finaali käydään perjantaina 12.5., ja voittaja ratkaistaan käytännön tehtävien ja kirjallisten tehtävien perusteella. Kilpailun järjestävät yhteistyössä SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry.
Lue lisää: Finnclean-messuilla palkitaan Puhtausalan ammattilainen 2017

Median edustaja, akkreditoidu 7.5. mennessä tästä ennakkoon!