Finnclean

Finnclean PRO -koulutuspäivillä puhujina Henrik Dettmann ja Patrick “Pata” Degerman

Uutinen  18.12.2018

Finnclean PRO -koulutuspäivät 27.−28.3.2019 tarjoavat monipuolisen kattauksen puhtausalan asiaosaamista, tietoa, taitoa ja inspiraatiota. Seminaaripuheenvuorot liittyvät ympäristö-, työturvallisuus-, digitalisaatio- ja työhyvinvointi-teemoihin. Työhyvinvoinnin Keynote-puhujina kuullaan Henrik Dettmannia ja Patrick “Pata” Degermania.

Dettmannin opit johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä

Keskiviikkona 27.3. huippuvalmentaja Henrik Dettmann jakaa ajatuksiaan johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä otsikolla Niin paljon uutta ja niin vähän aikaa.

−  Jatkuva muutos tuo haasteita niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Puhun siitä, miten muutosta voisi hallita. Miten saada porukka mukaan, ja miten saada uudet, hyvät käytännöt pysymään käytössä?, valottaa Dettmann.

Pata Degermanilta konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen

Torstaina 28.3. Patrick “Pata” Degerman kertoo luennollaan ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

− Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin”, Pata toteaa.

Koulutuspäivillä kuullaan myös asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa siivoustyön digitalisaatiosta, sisäilmasta, inhimillisistä tekijöistä työturvallisuudessa sekä sisäliikuntapaikkojen siivoushaasteista ja ratkaisuista.

Lue lisää koulutuspäivien ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan. Koulutus on maksullinen.

Kiinnostuitko erityisesti Keynote-puhujista ja heidän aiheistaan? Voit myös osallistua pelkästään Keynote-luennoille. Ilmoittaudu tästä. Luennot ovat maksullisia.

Koulutuspäivän annin lisäksi osallistujat ehtivät tutustua myös messujen ohjelmaan ja palvelu- ja tuoteuutuuksiin. Rekisteröidy maksutta messukävijäksi tästä.