Finnclean

Finnclean on nyt Finnclean PRO

Uutinen  16.10.2018

Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen 27.−28. maaliskuuta 2019 tuhannet alan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Yhtä aikaa perinteisten Finnclean-messujen kanssa toteutetaan alan koulutuspäivät, ja tapahtumakokonaisuuden nimi on Finnclean PRO.

Tapahtumassa puhuttavat muun muassa alan työntekijöiden työn arki ja mielekkyys, ympäristöasiat ja työturvallisuus. Eri alojen asiantuntijat myös näyttävät ja kertovat konkreettisin esimerkein, mitä digitalisaatio voi tarkoittaa puhtausalalla sekä kuinka digitalisaatio muuttaa alaa ja työntekijöiden arkea tulevaisuudessa.

Luvassa on monipuolisesti palvelu- ja tuotetietoutta, toiminnallista nähtävää sekä innostavia kokemuksia ja case-esimerkkejä!

Pohjoismaiden suurin puhtausalan ammattilaistapahtuma on ainutlaatuinen paikka kouluttautua, kokoontua yhteen sekä lisätä alan arvostusta ja kiinnostavuutta.

Finnclean PRO, 27.–28.3.2019, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Sosiaalisessa mediassa löydät tapahtuman aihetunnisteella #FinncleanPRO

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään myös liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden Sportec-, Gymtec- ja Welltec-messut sekä julkisen sektorin hankinnoista vastaaville henkilöille tarkoitetut Hankintapäivät.
Lisätiedot: www.liikuntapaikkamessut.fi