Finnclean

Finnclean ja Gymtec & Sportec ihastuttivat puhtaalla liikkeellä

Tiedote  16.03.2023

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finnclean ja pohjoismaiden laajimmat liikunta- ja hyvinvointialan messut Gymtec & Sportec järjestettiin 15.–16. maaliskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finncleanissa puhutti alan rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus, Gymtec & Sportec kiritti yhteen monta lajia ja yhteisen sydämen. Messut katsoivat vankasti kohti tulevaa, ihastuttaen kohtaamisillaan. Tapahtumissa vieraili kahden päivän aikana 5557 kävijää.

Puhtausalan ykköstapahtuma Finnclean kattoi uudenlaista ajattelua sekä alan kirkkaimpia kohtaamisia, ajan, vastuun ja tilan näkökulmista. Neljän vuoden tauon jälkeen järjestetty tapahtuma avasi ajatuksia muun muassa robotiikkaan, digitalisaatioon, työvoimaan ja tilojen siivottavuuteen. Liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan Gymtec & Sportec loi jälleen alustan ammattilaisille kohdata alan uusimpien asioiden, tuotteiden ja palvelujen liikkeessä. Tapahtuma avasi mietteitä lajien ja liikkujien kirjoon huippu-urheilusta harrastajiin, tarpeiden sulavaan yhteensovittamiseen, liikunnan yhdenvertaisuuteen, energian hinnan vaikutuksiin liikuntapaikoilla sekä tilojen käyttöasteeseen. Tutustu tapahtumakuviin: tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki/finnclean/ ja tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki/gymtec___sportec/2023/.

Finnclean valloitti – ATOPflow-toiminnanohjaus on Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailun voittaja

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailun voittajana palkittiin Atop-Tieto Oy:n ATOPflow-toiminnanohjaus, joka mahdollistaa ylläpito-, perussiivous- ja jaksotöiden kuittaamisen, seurannan ja raportoinnin reaaliaikaisesti verkkoympäristössä.

– Voitto tuntuu mahtavalta! Kova työ on palkittu, haluamme olla kehityksen kärjessä ja innovoida käytännön työkaluja sekä samalla auttaa koko toimialaa eteenpäin. Ohjelmistokehitys osallamme jatkuu ja palkittu tuotteemme on yksi lisämoduuli myös nykyisille asiakkaillemme. Datan rooli on merkittävä juuri nyt ja olemme yhdessä asiakkaiden kanssa saaneet viedä alaa eteenpäin – jo vuodesta 1986 saakka, iloitsevat toimitusjohtaja Tytti Immonen ja tuotepäällikkö Sari Niinimäki Atop-Tieto Oy:stä.

Lue SSTL Puhtausala ry:n tiedote: finnclean.fi/fi/tiedote/sstl-puhtausala-ry-atopflow-toiminnanohjaus-voitti-finnclean-innovaatio-2023-kilpailun/.

Finnclean valloitti kävijänsä ja tunnelma messuhallissa oli käsinkosketeltavan lämmin. Kiitosta niittivät erityisesti kohtaamiset sekä kattava anti alan kirkkaimmista virtauksista. Finnclean tarjosi ratkaisuja murrokseen ja ne otettiin myönteisesti vastaan. Alan puhdas tulevaisuus luodaan yhdessä.

– Finnclean on ollut loistava tapahtuma, ihmiset avoimin mielin ja iloisina messuosastoilla. Olemme olleet mukana messuilla niiden alusta alkaen ja tämän vuoden tapahtuma nousee ehdottomasti ainakin top kolmoseen, kertovat myös Atop-Tieto Oy:n Immonen ja Niinimäki.

Gymtec & Sportec inspiroi – Vuoden Liikuntapaikka 2023 on Muhoksen jäähalli

Liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan ammattimessut Gymtec & Sportec inspiroi keskiviikosta torstaihin. Alalla koetaan, että pandemian puristus on aidosti helpottamassa ja tulevaan luotetaan hyvässä hengessä.

– Olemme hyvin tyytyväisiä tapahtumaan ja käytyihin keskusteluihin. Avajaispäivä erityisesti yllätti oikein mukavasti, messuilla oli paljon kaupallista ja kunnallista kävijää. Toimijoilla on selkeästi runsaasti hankkeita luvassa tulevaisuudessa, joka on kaikkineen positiivinen signaali.  Lanseerasimme messuilla myös uuden Power Plate® REV – värähtelyharjoituspyörän, joka herättänyt uteliasta ja myönteistä kiinnostusta. Gymtec & Sportec -tapahtuman paras anti ovat sen asiakaskontaktit sekä kohtaamiset alan muiden edustajien kanssa. Hienoa, että Suomessa on oma alan tapahtuma, jossa haluamme ehdottomasti myös tamperelaisena toimijana olla mukana, sanoo myyntitiimipäällikkö Tomi Tuominen Fysiolinelta.

Vuoden Liikuntapaikkana palkittiin Muhoksen jäähalli Gymtec & Sportec -tapahtuman avajaispäivänä keskiviikkona. Valintaperusteissa nousivat esiin vihreät arvot ja liikuntapaikkaverkoston tavoitettavuus sekä liikunnan mielekkyys tiloissa. Tunnustuspalkinnolla halutaan nostaa esille erikoisosaamista vaativan liikuntapaikkarakentamisen merkitystä, arvoa ja tietoisuutta. Lue tiedote: liikuntapaikkamessut.fi/fi/tiedote/vuoden-liikuntapaikka-2023-on-muhoksen-jaahalli/. Gymtec & Sportec -messuilla koettiin ajankohtaiset ja mielenkiintoiset vaalipaneelit Kansantalous ja kansanterveys sakkaavat – liikunnasta ratkaisu? ja Lisää liikettä Suomeen sekä avattiin Vuoden Liikuntapaikkamestari 2023 -haku.

Finnclean ja Gymtec & Sportec järjestetään seuraavan kerran maaliskuussa 2025.

Puhtausalan kansainvälinen Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut, kooten yhteen alan ammattilaisia verkostoitumaan sekä tutustumaan uusimpiin ratkaisuihin. Finnclean järjestetään yhteistyössä SSTL Puhtausala ry:n kanssa. Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta ja varustelusta, ylläpidosta ja sanee-rauksesta. Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia. Gymtec & Sportec järjestetään yhteistyössä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n sekä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen kanssa.

LISÄTIEDOT: finnclean.fi/fi/, #finnclean #puhtausala #puhdastulevaisuus
liikuntapaikkamessut.fi/fi/, #gymtec #sportec #yhteinensydän
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Sami Siurola, projektipäällikkö, p. 040 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081