Finnclean
palkitut

Messu- ja somistusalan liitto palkitsi messuosastoja: Kemvit ja Sievin Jalkine voittoisia

Uutinen  12.05.2017

Messu- ja somistusalan liitto järjestää yhteistyössä messujärjestäjien kanssa vuoden 2017 kuluessa kolme Paras messuosasto -kilpailua. Yksi osakilpailuista käytiin Finnclean-messujen avajaispäivänä 10.5.2017 ja voittajaosastot valittiin sekä alle 40 m2 että yli 40 m2 osastoista. Raadin muodostivat Messu- ja somistusalan liitto ry:n hallituksen jäsen Markus Lebeitsuk, Siivoussektori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Rannikko sekä Finnclean-messujen projektipäällikkö, myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

palkitut
Yli 40 neliön osastona palkittiin Kemvit Oy:n osasto.

Yli 40 neliön osastoista palkittiin Kemvit Oy:n osasto, jonka oli suunnitellut Tapahtumatuotanto InSitu Oy. Raadin mukaan yrityksen ilme on uusiutunut ja omia tuotteita oli hyödynnetty erinomaisesti osaston toteutuksessa. Erityismaininnan ansaitsi yrittäjän heittäytyminen mukaan vahvasti omalla persoonallaan perhe mukaan lukien, sekä koko messualueen hyödyntäminen kokonaisuudessaan erilaisilla lisänäkyvyyksillä.

 

voittajia
Alle 40 neliön osaston sarjassa paras messuosasto oli Sievin Jalkine Oy.

 

Alle 40m² osastoista palkittiin Sievin jalkine Oy, jonka osaston oli suunnitellut Messua Oy. Raati toteaa perusteluissaan, että osaston kokonaisilme oli selkeä ja tyylikäs, tuotteet oli nostettu hyvin esille ja asiakas huomioitu toteutuksessa hyvin. Näytöllä esitetty tuotteen valmistusprosessi konkretisoi tuotteen laadun.

Loppusuoralla mukana raadin arvioinneissa olivat myös Palmia Oy:n, Metsä Tissue Oyj (Katrin):n sekä Suomen Alfa- Cleaning Oy:n osastot.