Finnclean

Finnclean PROssa kiinnostivat robotit ja uudet työvälineet – iloinen tunnelma sai kiitosta  

Tiedote Uutinen  28.03.2019

Puhtaanapidon osaajat, liikunta- ja terveysalan asiantuntijat, sekä hankinta-alan ammattilaiset kokoontuivat 27.−28.3.2019 saman katon alle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Finnclean PROssa,  Sportec-, Gymtec-, Welltec-messuilla ja sekä Hankintapäivillä vieraili 7809 kävijää ja tapahtumissa oli yhteensä yli 300 näytteilleasettajaa.

Tuoteuutuudet sekä uudet teknologiat herättivät kiinnostusta ja keskustelua yli toimialarajojen. Sportec-, Gymtec-, Welltec- ja Finnclean-messut järjestetään seuraavan kerran keväällä 2021.

Puhtausalan ykköstapahtumassa Finnclean PROssa kävijöitä kiinnostivat erityisesti työn digitalisoituminen, robotit sekä sisäilma-asiat ja siivouksessa käytettävät uudet työvälineet ja vedet. Monipuolisessa ohjelmassa puhutti myös esimiestyö sekä työn mielekkyys ja turvallisuus.

Tapahtuman iloinen tunnelma sai erityisesti kiitosta näytteilleasettajilta sekä messuvierailta. Tampereen Messut Oy järjestää Finnclean-messut SSTL Puhtausala ry:n toimeksiannosta.

− Messut yhdessä koulutuspäivien kanssa saivat liikkeelle valtakunnallisesti koko toimialan ja messujen aikana saamamme palaute tapahtumasta on erinomaista kautta linjan. Messualue oli onnistunut ja näyttävä, asiantuntijoiden puheenvuorot keräsivät kiinnostuneita kuulijoita ja näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä, toteaa toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström SSTL Puhtausala ry:stä.

Tiedote 28.3.2019