Finnclean

Kävijä

Uskomme kävijöiden saapuvan vastuullisesti jo pitkään odottamiinsa tapahtumiin, jälleen kokemaan ja kohtaamaan toisensa. Tapahtumiin saavutaan vain terveenä ja oireettomana. Noudatathan yleistä turvallisuutta sekä koronasuosituksia ja -rajoituksia

Käsien pesu ja desinfiointi
Odotamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Huolehdithan oikeaoppisesta käsienpesusta. Desinfioithan kätesi automaateissa tapahtumien aikana sekä erityisesti ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

Ravintolat ja kahvilat
Huolehdithan hyvästä hygieniasta myös ravintolatiloissa asioidessasi, pese ja desinfioi kätesi ennen linjastoa.

Kasvosuojat
Tapahtumissamme ei ole tällä hetkellä maskisuositus. Hyvän käsi- ja yskimishygienian lisäksi maski on tehokas keino suojata itseään ja muita. Suojamaskeja tarjotaan asiakkaille sekä näytteilleasettajille ja niitä on jaossa tapahtumien sisäänkäynneissä. Maskin sijaan henkilö voi tarvittaessa suojautua myös käyttämällä kasvovisiiriä.

 

Ensiapuhenkilökunta
Tapahtumissa on ensiapupiste, jonka henkilökunta tietää miten toimia, jos joku tapahtumassa epäilee saaneensa koronatartunnan. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli sinulla on oireita.

Henkilökunnan suojaaminen
Kehotteiden ja rajoitusten noudattaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta takaamme kaikille turvallisen messukokemuksen. Palvelutiskeille ja vaatesäilytykseen tulee mahdollisuuksien mukaan läpinäkyvät pleksisuojukset. Henkilökunnan käytössä on kasvosuojaimia, ja heillä on mahdollisuus käsien desinfiointiin työpisteellään.