Finnclean

Kävijä

Käsien desinfiointi
Odotamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, emmekä suosittele kättelyjä tai lähikontaktia. Desinfioithan kätesi automaateissa tapahtumien aikana sekä erityisesti ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

Koronarokotukset ja -passi
Suomen viranomaiset ja THL suosittelevat täyden rokotussarjan ottamista yli 12-vuotiaille ja Suomi tavoittelee mahdollisimman hyvää rokotuskattavuutta. Seuraamme jatkuvasti asiasta ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan. Tampereen Messut ottaa koronapassin käyttöön kaikissa kevään 2022 tapahtumissaan, mikäli tapahtumia koskevat viranomaisrajoitukset sitä tuolloin edellyttävät. Koronapassi mahdollistaa tapahtumien järjestämisen täysimittaisesti ja terveysturvallisesti. Tämän vuoden messut ja tapahtumat tullaan Tampereella järjestämään suunnitelmien mukaan. Jos ei ole rajoituksia, passi ei tule käyttöön.

Kasvosuojat
Tapahtumissamme on tällä hetkellä vahva maskisuositus, seuraamme viranomaisten suosituksia. Hyvän käsi- ja yskimishygienian lisäksi maski on tehokas keino suojata itseään ja muita. Suojamaskeja tarjotaan asiakkaille sekä näytteilleasettajille ja niitä on jaossa tapahtumien sisäänkäynneissä. Maskin sijaan henkilö voi tarvittaessa suojautua myös käyttämällä kasvovisiiriä.

Yleiset tilat
Noudathan yleistä turvallisuutta ja koronasuosituksia sekä -rajoituksia. Jokaisen kävijän on hyvä muistaa kättelyn välttäminen, hyvä käsi- ja yskimishygienia sekä suojamaskin käyttäminen.

Saniteettitilat
Huolehdithan oikeaoppisesta käsienpesusta. Suosittelemme käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

Ravintolat ja kahvilat
Huolehdithan hyvästä hygieniasta myös ravintolatiloissa asioidessasi, pese ja desinfioi kätesi ennen linjastoa. Ravintolatiloista löytyy kosketusvapaita käsidesinfiointiaineen annostelijoita.

Kävijöiden ohjeistus
Uskomme kävijöiden saapuvan vastuullisesti jo pitkään odottamiinsa tapahtumiin, jälleen kokemaan ja kohtaamaan toisensa. Muistutamme vallitsevista toimenpiteistä:

  • huolehdithan hyvästä hygieniasta, pese ja desinfioi käsiä päivän mittaan
  • tapahtumissamme on vahva maskisuositus
  • vältäthän kättelyä ja muuta lähikontaktia
  • ruokaile oman seurueesi parissa
  • tapahtumiin saavutaan vain terveenä ja oireettomana

Noudatathan kaikkia vallitsevia rajauksia, määräyksiä ja suosituksia.

Hissit
Hissien käyttöön on määritelty henkilörajoitus, joka on hissin koosta riippuen yksi tai kaksi henkilöä. Noudatattehan tätä ohjeistusta.

Ensiapuhenkilökunta
Tapahtumissa on ensiapupiste, jonka henkilökunta tietää miten toimia, jos joku tapahtumassa epäilee saaneensa koronatartunnan. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli sinulla on oireita.

Henkilökunnan suojaaminen
Kehotteiden ja rajoitusten noudattaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta takaamme kaikille turvallisen messukokemuksen.
Palvelutiskeille ja vaatesäilytykseen tulee mahdollisuuksien mukaan läpinäkyvät pleksisuojukset. Henkilökunnan käytössä on kasvosuojaimia, ja heillä on mahdollisuus käsien desinfiointiin työpisteellään.

Koronavilkku
Suosittelemme Koronavilkun käyttöä. Tulethan tapahtumiin vain, kun olet täysin oireeton, etkä ole altistunut virukselle.