Finnclean PRO

{Content.image.alt

Pikku Amsterdam -iltatilaisuus

to 11.05.2017 17:00-20:00

Ravintola Barcelona

Iloinen Amsterdam kutsuu! Tai ainakin Pikku Amsterdam, joka löytyy yhden illan ajan Finnclean-messuilta!

Tervetuloa viettämään iltaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintola Barcelonaan torstaina 11.5.2017 heti messujen sulkeuduttua klo 17–20.

Nauti herkullisesta buffetista, elävästä musiikista ja puhtausalan kollegoiden seurasta.

Tilaisuuden jälkeen on bussikuljetus Tampereen keskustaan. Tarkat lähtöajat busseille ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta ja ilmoittautuminen

Lipun hinta on 60 euroa, ja se sisältää myös bussikuljetuksen.

Varaa paikkasi 2.5.2017 mennessä

Varaa paikkasi


Puhtausalan Vuoden teko

Tilaisuudessa palkitaan Puhtausalan Vuoden teko, joka on SSTL Puhtausala ry:n uusi kilpailu koko puhtausalalle. Palkinto jaetaan vuosittain yritykselle, yhteisölle, organisaatiolle tai yksittäiselle henkilölle.

SSTL Puhtausala ry:n hallitus on valinnut kolme finalistia, joista Vuoden teon 2016 valitsee toiminnanjohtaja Harri Piiparinen.

Puhtausalan vuoden teko voi olla esimerkiksi teko, joka on vaikuttanut positiivisesti organisaation työhyvinvointiin, asiakastyytyväisyyteen, toimintaprosesseihin tai vastaaviin. Se voi olla vaikkapa tuotelanseeraus, jolla saavutetaan työnteon helpottamista tai nopeuttamista. Myös yksittäinen henkilö voidaan palkita ideasta tai teosta, jolla on merkittävä vaikutus omalle organisaatiolle tai koko toimialalle.

 

Kilpailun finalistit

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on kehittänyt palkkio- ja sanktiojärjestelmän, joka otetaan käyttöön siivouspalvelusopimuksissa. Tavoitteena on varmistaa ja tukea sopimuksen mukaista palvelun tuotantoa.

Sosiaali- ja terveysministeriö, Ympäristöterveysryhmä

Ympäristöterveysryhmässä valmisteltiin lakimuutos, jonka mukaisesti terveydensuojelulakiin tehtiin lisäys allasvesihygieenisestä osaamisesta. Laki edellyttää nyt uima-allas- ja märkätilojen siivoojilta riittävää osaamista näiden tilojen siivoukseen.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän Siivoustyöryhmä

Isojoen, Karijoen, Teuvan ja Kauhajoen alueilla toimivassa sosiaali- ja terveystoimen ja ympäristötoimen kuntayhtymässä perustettiin moniammatillinen siivoustyöryhmä, joka yhtenäisti siivousohjeet, siivousaineiden käytön ja toimintatavat. Laitoshuoltajat edustivat siivousta, sillä alueella ei ollut siivoustyönohjaajaa.